fbpx

Nicklas Hermansson

Föreläsare & chefredaktör

Nicklas bjuder på hisnande framtidsspaningar

Affärsstrateg, modig ledare och innovativ inspiratör. Efter att ha arbetat som journalist, kreatör och coach i 20 år har mediepionjären Nicklas Hermansson blivit specialist på att förvandla startups till topp-presterande företag i världsklass.

I egenskap som tv-chef var han med och förvandlade Aftonbladet och Mittmedia till digitala förebilder för världens alla mediekoncerner innan han blev kreativ chef på en av världens mest prisbelönta Brand Studios. I dag driver Nicklas mediehuset och omvärldstjänsten NomoFomo (No More of Missing Out) som erbjuder föreläsningar om framtiden, samt kurerade nyheter och trendanalyser via nyhetsbrevet NomoFomo Insights och podden NomoFomo Podcast.

Dessutom är Nicklas framtidsspanare åt tidningen Dagens Media. Det betyder att han har synat en halv miljon trender, studier och uppfinningar det senaste året för att förstå vart världen är på väg.

Föreläsningar

Inspirationsföreläsning
60 min
25 000 SEK
Året är 2049. Robotarna och artificiell intelligens har förändrat samhället från grunden. Människans kompetens mäts utifrån tre superkrafter: kommunikation, kreativitet och empati. Reklamen är död och spegelvärlden är ett faktum. Dina Ray-Bans AR-funktion förvandlar misslyckade Tinder-dejter till spöken. Den fysiska världen har smält samman med den digitala. Allt är ett. Om du bokar Nicklas kommer han att bjuda dig på en hisnande framtidsspaningar – nutida innovationer som formar morgondagen ur ett kommunikations-, affärs- och kreatörsperspektiv. Dessutom har han tagit hjälp av ett tiotal svenska futurister, innovatörer och entreprenörer för att kunna ge en mångfacetterad bild av hur världen kommer att fungera om 28 år – och vilka nycklar och verktyg som krävs för att bli en vinnare i framtiden.

”Tack för superbra föreläsning, inte en tråkig sekund!”

Helena Allard

”GRYMT seminarium! Tack för att du hjälper mig hålla koll på världen 🙏🏼”

Toni Kaski

”Tack för en hisnande framtidsbeskrivning på Webbdagarna!” 


Veronika Albert
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)