fbpx

Inspirationsföreläsning - Per Holknekt

Föreläsare & företagsdoktor

Inspirationsföreläsning med en av Sveriges främsta talare

Inspirationsföreläsning med Per Holknekts bjuder på hans gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som också gör honom unik. Föreläsningen bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

Hösten 2020 publicerar Per Holknekt tillsammans med Karin O’Connor en businessbok om affären i den fjärde industriella revolutionen, The Moneyfest. En konstruktiv och oförskräckt affärsbok paketerad i förståndigt vansinne. Förvänta er små instick från kommande publikation i Pers föreläsningar.

Mer om Per Holknekt

Han har inte bara hunnit startat 39 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Detta gör hans inspirationsföreläsning unik och äkta. 

Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera. Inspirationsföreläsning med Per Holknekt - 100 % nöjdhetsgaranti.

Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per Holknekt utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.

Boka föreläsare
Innspirationsföreläsning
inspirationsföreläsning

Inspirationsföreläsning

Kan jag, kan du, kan vem som helst
30 min - 120 min
45 000 SEK
Per Holknekts gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Per Holknekt bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår. Per Holknekt har inte bara hunnit startat 39 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Per Holknekt har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera. Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per Holknekt utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.
Respectfully ignoring rules
30-120 min
45 000 SEK
Bär du på en dröm om att starta ett eget bolag, eller förverkliga och utveckla idéer som du gått och burit på? Eller vill du bara växa och inspireras som människa? Den här föreläsningen bygger på Per Holknekts senaste bok; The Moneyfest. Som ger konstruktiva och oförskräckta råd paketerad i förståndigt vansinne. Den ger nytt mod samt nya insikter och verktyg för individer och entreprenörer att använda i sina dagliga liv eller i sin dagliga verksamhet. Oavsett vilken roll i bolaget du har. The Moneyfest utmanar gamla traditioner, river protokoll och vänder upp och ner på slitna modeller för att istället bygga om och bygga nytt. Allt efter de nya förutsättningar som råder i den pågående fjärde industriella revolutionen. Med tro och lust ska alla kunna gå ut och åstadkomma underverk.
Koncept: Business Punk
Skräddarsytt upplägg
Skräddarsytt
Ett unikt och nytt koncept skapat av Profile Agency och Per Holknekt. Vi inleder med en 30 min inspirationsföreläsning (digital eller live) där alla i publiken får ett personligt signerat ex av The Moneyfest (nyligen lanserad). Föreläsningen avslutas med att Per Holknekt slänger ut några frågor anpassade till er organisation. En månad senare ses ni igen, tillsammans med Per. Då jobbar ni vidare med de frågor som slängdes ut (kopplade till er organisation och era utmaningar eller visioner!).
Företagsdoktorn Per Holknekt 👨🏼‍⚕️
Skräddarsytt
Från 18 000 SEK
Har ert företag kört fast, företagsdoktorn Per Holknekt hjälper er! Boka en konsultation med Per där han hjälper er att nysta ut era problem och utmaningar.

Vi är super nöjda verkligen, många har kommit fram till mig och sagt att det var höjdpunkten med hela vår kickoff och då hade vi en riktigt maxad fest på kvällen med prisutdelningar, stora artister och även mycket annat bra från våra ägare under dagen. Men Per var det bästa av allt!

Sesol

"Per ger. Per knyter samman livets svårigheter, fantastiska karriär framgångar, sprickor i glaset och det så viktiga fröet”.

Halmstad Högskola

”Vad var bäst med mässan?”, där sticker Pers namn verkligen ut som den flest personer nämner.

EasyFairs - Kistamässan

Han väckte verkligen känslor hos publiken då vi alla var väldigt nära till både skratt och tårar under hela föreläsningen. Jag skulle varmt rekommendera Per!

AMÅR-dagen 2020

Vi är ett tillväxtbolag med ett högt tempo. Under hösten identifierade vi ett behov att ta fram en gemensam värdegrund. Pers erfarenheter tillsammans med styrkan att nå fram är rena raketbränslet. Att ta hand om varandra,  våga misslyckas och att ständigt så ett frö är ett par av de många insikter vi tar med oss efter denna fantastiska dag med Per vidare i vårt arbete.

Bajram Nuhi - VD - Finansia
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)