fbpx

Peter Åberg

Circusartist, konferencier, minnesmagiker

Peter en av Sveriges och världens bästa jonglörer! 

Peter är ursprungligen musiker från Skellefteå. Numera är Peter en av Sveriges och världens bästa jonglörer.
Han har turnerat i över 40 länder och gjort över 1000 föreställningar. Peter titulerar sig som cirkusartist men kallas av många för multitalang. Svenska folket fick upp ögonen för Peter nu 2022 när ha slutade Top3 i svenska talang med sina omöjliga nummer.

Boka Peter till er kväll där han kör några av sina paradnummer, underhåller och förvirrar gästerna med jonglering och minnesmagi. Ett uppträdande som ni sent ska glömma! Och vill ni ha ännu mer av Peter, boka honom även som konferencier där han väver in sina paradnummer! Ni får en trygg, norrländskt lugn guidning och en kväll ni aldrig kommer glömma.

Jonglering

Peter kan bokas som

Enskilda nummer under gala, konferens eller företagsevent.
Skräddarsytt
20 000 - 35 000 SEK
Peter framför under kvällen 1-4 av sina paradnummer och underhåller och förvirrar gästerna med jonglering, minnesmagi, humor och allt däremellan. Numren är mellan 6-10 min men kan anpassas efter kundens önskningar.
Konferencier med nummer som inslag
Skräddarsytt
30 000 - 45 000 SEK
Peter jobbar också mycket som konferencier och kan hjälpa till att guida gästerna genom kvällen/dagen. Under programmets/middagens gång så bjuder också Peter på några av sina otroliga nummer fyllda med humor, högt tempo och ofattbara konster. Ni får en trygg, norrländskt lugn guidning och en kväll ni aldrig kommer glömma.
Minnet
Skräddarsytt
25 000 SEK
Minnet är en föreställning, som namnet beskriver, handlar om minnet. Peter Åberg, jonglör och magiker, visar under dessa 50 minuter med hjälp av olika trick och nummer vad minnet kan vara kapabelt till om man använder rätt typ av teknik. Man får en inblick i hur man kan använda minnet på ett bättre sätt med enkla medel. Man får se prov på både hur memorering går till samt prova lite själv under föreställningens gång. Föreställningen är rekommenderad för 9 år och uppåt men fungerar också för en familjepublik.
Minnet som inspirationsföreläsning
40 000 SEK
Minnet, se ovan, kan också ges som föreläsning. Det är inte som en vanlig föreläsning med bara prat utan Peter visar väldigt mycket fysiskt hur man kan applicera dessa tekniker och göra fantastiska saker med sitt eget minne. Föreläsningen är 50 minuter följt av en liten paus. Sen fortsätter man med en 45 min workshop, en fördjupning i minnestekniker då man får lära sig mer från grunden om hur man går tillväga för att använda minnet på ett bättre sätt både i vanliga livet eller om man vill minnas stora mängder information.

Han är heeelt sjuk i huvet!! 

David Batra - Talang 2022

Det här borde ingå i skolplanen! 

Ivar Hecksher om "Minnet"

The Multi tasking Memory Man! 

Sarah Dawn Finer - Talang 2022 
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)