fbpx

Peter Paunovic

Inspiratör, estradör, författare, VD och säljare. 

Föreläsning om sälj och kundrelationer 

Peter Paunovic har ägnat hela sitt liv åt att arbeta med och utbilda i kundrelationer. Han har bland annat fått ett flertal priser som bevisar hans kompetens inom sälj, så som Årets mediesäljare, Världens bästa metrosäljare och dessutom utsetts till en av Sveriges mäktigaste säljare. Peter föreläser som sälj och kundrelationer. 

Baserat på sina egna erfarenheter från en av Sveriges tuffaste koncerner, Kinnevik, till de företag som han idag hjälper, bjuder Peter Paunovic på en motiverande och engagerande föreläsning som är till för alla, oavsett bransch eller verksamhetsinriktning. Bland hans uppdragsgivare märks bl.a. Nordea, Handelsbanken, Tre, Ikano, Make Up Store och Acne

Peters föreläsning om sälj och kundrelation inkluderar konkreta verktyg men också inspiration och pepp. 

Peter Paunovic sälj

Föreläsningar

Att sälja är att förstå
45 min
15 000 SEK
Vägen till långsiktiga och lönsamma kundrelationer! Hur skapar man egentligen affärer? På riktigt. Dagens fragmenterade och snabbrörliga marknader kräver mer av oss än ett väloljat munläder, strukturerade CRM-system och välskrivna offerter för att vi ska vinna en kunds förtroende. Inte minst förmågan att verkligen förstå hans eller hennes utmaningar, både på kort och lång sikt. Häng med när säljexperten Peter Paunovic går igenom den moderna och värdebaserade försäljningsmetodikens alla delar, från behovsanalys till långsiktig lönsamhet. På köpet får du ett antal enkla och konkreta verktyg som underlättar och skapar mervärden både för dig och din kund, kryddat med exempel från en rad olika branscher och verksamheter.
Kundbemötande
45 min
15 000 SEK
En föreläsning där Peter på ett inspirerande sätt går igenom grunderna i kundbemötande och hur du enkelt kategoriserar dina kunder och deras profiler. Peter delar med sig av hur ni jobbar med och mäter KPIer samt sätter mål. En inspirationsföreläsning som vänder sig till butiker, dagligvaruhandel, detaljister, franchisetagare, frisörer, centrumföreningar, turistbyråer, och alla organisationer där man har ett s.k. Service-sälj eller passivt sälj.
Att sätta mål (föreläsning + workshop)
45 min
15 000 SEK
En inspirationsföreläsning till alla. Peter delar med sig om hur du sätter mål? Vilka verktyg som behövs kombinerat med en workshop Hur skapar du egna verktyg för att nå målen?

”Vi har lyckats över förväntan. Vi säljer numera till 40% av de kunder som ringer in, samtidigt som våra kunder ger oss betyg 9,2 av 10 när vi frågar hur nöjda de är med den service de får av oss". 

 

”Peter är en väldigt engagerad och entusiasmerande föreläsare.
Med enkla tips och konkreta exempel gör han försäljning både gripbart och spännande. Värdefullt för alla typer av verksamheter!”

 
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)