fbpx

Robert Ace

Ärlig ficktjuv & trollkarl

Trollkarlen som stjäl ärligt - Robert Ace!

Robert Ace är trollkarl och Sveriges ärligaste ficktjuv.

Med en minst sagt annorlunda show har han uppträtt på företags event och festivaler runt om i världen.
Hemma i Sverige är han mest känd dock för sina många Tv framträdanden på bland annat Nyhetsmorgon, SVT landet runt och Stoppa tjuven. Där lär han ut hur ficktjuvar arbetar och ger oss tips på hur vi kan undvika att bli bestulna.

Han har studerat ficktjuvarna på gatan och tagit deras konster upp på scenen.
Och med dessa ovanliga kunskaper, kombinerade med stora färdigheter inom magi och ett sinne för humor, har han uppträtt i åratal på allt från bröllop till firmafester och festivaler både i Sverige och i länder som:

* Tyskland
* Italien
* Nederländerna
* Indien
* Kina

Vill ni ha något som står ut och får gästerna att prata så passa på att bjuda in Robert - trollkarl och Sveriges ärligaste ficktjuv till festen!

Robert Ace trollkarl

Kan bokas som

Underhållning på scenen eller till minglet med Robert – trollkarl och sveriges ärligaste ficktjuv!
Skräddarsytt
Pris vid förfrågan
Robert erbjuder underhållning både till scenen, och även som minglande artist ute bland gästerna. Avsluta middagen med en storslagen show på scenen. Där gästerna får se sina kollegor och vänner bli del av showen. Robert bjuder upp dom på scenen och med glimten i ögat snor allt från mobiler, till klockor och slipsar. En fartfylld show med massor av humor och magi. Och framförallt en unik upplevelse där gästerna får en inblick i ficktjuvarnas värld. Garanterat något som får kvällen att stå ut! Eller bryt isen på minglet med en magiker bland gästerna. Robert går runt visar magi på nära håll. Samtidigt som varje gäst får en nära personlig upplevelse av magi, så arbetar Robert strategiskt för att skapa samtalsämnen och bygga stämning i lokalen. Så alla vet att något kul är på gång! En fantastisk show med Robert - trollkarl och sveriges ärligaste ficktjuv!
Under Corona tiderna erbjuder Robert också alternativ gjorda för att ge maximalt med underhållning säkert
Skräddarsytt
Pris vid förfrågan
Vare sig det är magi på nära håll live genom dator-skärmen till ert virtuella möte. Eller en scenshow som fokuserar på magi och komedi. Mindre ficktjuveri men samma humor och skicklighet, Robert Ace har under pandemin utvecklat en show som blandar hans bästa trick med massor av humor. Resultatet är en magisk komedi show som låter dina gäster bli del av showen på ett riskfritt sätt, så alla kan slappna av och bara njuta av showen. Under showen kommer dom skratta, efteråt kommer dom undra hur det gick till. Boka en show med Robert Ace - trollkarl och sveriges ärligaste ficktjuv!
Ficktjuv fångad ”bakom” kameran!
1-3 h
Pris vid förfrågan
Överraska gästerna med en hemlig ficktjuv på festen. Den dolda artisten har länge varit ett populärt sätt att överraska och skapa minnen på festen. Robert Ace har efter många år utvecklat ett helt unikt bidrag till det konceptet. Ficktjuvs-fotografen ger dina gäster en oförglömlig upplevelse, och överraskningar både under och även efter eventet. Som Sveriges ärligaste ficktjuv har Robert underhållit på scener runt om i världen, och även i TV-rutan med sina ficktjuvs-konster. I det här konceptet tar han sina färdigheter och döljer dom under något som är en vanlig syn på alla sorters event; en fotograf. När gästerna kommer till eventet ser dom en foto-studio och en vänlig fotograf framför sin kamera. Fotografen pratar med dom, och coachar dom i hur dom ska stå för den bästa bilden. Några får också veta efteråt att dom är vinnarna i ett lotteri, och får en förseglad presentpåse. Senare samlas alla vinnarna på scenen för att öppna sina priser. I presentpåsen ligger det t.ex en klocka, inte en dålig present det! Men den ser bekant ut. Och det är då dom kollar ned på sin handled. Dom har fått en present som är precis deras stil!

"Vi har haft en underbar kick-off för
Riddermark bil, med 80 pers. Pricken över i:et blev ju trollkarls-showen med Robert Ace som var helt fenomenal! Allt från ficktjuveri-shower till kort-trick som gjorde alla häpna och upprörda för dom inte fattade vad som hände. Det blev en super succé! Jag blev rekommenderad Robert Ace av en kompis som jag har ringt och tackat för vilken bra rekommendation jag fick."

David Ol-Lars - Grundare och delägare - Practice AB

"Det blev en toppenkväll! Tack för ett mycket bra bidrag till stämningshöjare. Aldrig fått så mycket positiv feedback från mina kollegor som i fredags. Så det blev verkligen kanon!"

Alf-Gunnar Karlgren - Director Sales & Marketing - Cargotec Sweden AB

"...Samtidigt som showen pågår hör jag hur fantastiskt
bra det är och vilka otroliga trick som utförs. Jag kan
varmt rekommendera Robert Ace"

Johan Påhlsson - Verksamhetschef - Cedergrenska Tornet
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)