fbpx

Robin Paulsson

Konferencier & komiker

Robin Paulsson - en av våra mest folkkära och underhållande programledare och komiker

Robin Paulsson är en av våra mest folkkära och underhållande programledare och komiker. Han debuterade som ståuppkomiker 2001 och har hunnit göra en hel del inom TV och radio som komiker, manusförfattare och programledare. Han har medverkat i radioprogrammen Deluxe och Hej Domstol i P3, skrivit manus till sketchprogrammen Kvarteret Skatan och Extra Allt i SVT och medverkat i TV4:s Parlamentet.

Robin har även varit programledare för Svenska Idrottsgalan i SVT både 2011 och 2012 och är kanske också känd för den stora publiken för sina Zlatan-imitationer. Som programledare ser vi Robin nu i det underhållande faktaprogrammet ”Fråga Lund” i SVT, och 2015 ledde han Melodifestivalen tillsammans med Sanna Nielsen.

Allra mest känner publiken ändå Robin som programledare för sin långkörare till talkshow, Robins, som är ett stående och mycket omtyckt inslag på SVT:s hösttablå. Robin, med sina träffsäkra skämt och professionalism sätter guldkant på ert evenemang och ni kan alltid räkna med underhållning i världsklass.

Standup & konferencier

Standup, konferencier eller en kombination
Skräddarsytt
Pris vid förfrågan
Robin Paulsson sätter guldkant på vilket evenemang som helst som såväl konferencier och moderator som med förstaklassig underhållning som standup-komiker
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)