fbpx

Sanna Lindberg

Ölexpert, mat- och dryckesjournalist

Ölexpert - Sanna Lindberg

Sanna Lindberg är mat- och dryckesjournalistik och ölexpert med krogbakgrund, utbildad journalist och sommelier och har de senaste 10 åren bevakat den snabbt växande svenska ölscenen, bland annat i Dagens Nyheter. Hon är även engagerad i Ölgäris som verkar för en mer jämställd ölbransch.

"Svensk öl har aldrig varit godare och jag vågar lova att det finns en öl för alla. Boka en ölprovning med mig så får du också koll på de senaste trenderna, verktygen att matcha öl med mat och hjälp med att hitta just din favoritstil!" - Sanna

Kan bokas för 

Ölprovning – En dryck för alla
30 - 120 minuter
Pris vid förfrågan
Här går vi igenom och provar olika stilar och pratar om de senaste trenderna. En grundläggande provning för er som just upptäckt charmen med hantverksöl. Sanna är ölexpert och hjälper dig hitta just din favoritöl!
Ölprovning – IPA, mer än bara humlebeska.
30 - 120 minuter
Pris vid förfrågan
Ipa, apa, dipa, sipa, ne-ipa – India pale ale är den i särklass viktigaste ölstilen för de senaste årens stora ölutveckling och med åren har olika varianter sprungit ur ursprungsstilen. Vi går igenom dem, du lär dig skillnader och får verktyg för att själv botanisera bland de olika stilarna.
Ölprovning – öl och mat i kombination
30 - 120 minuter
Pris vid förfrågan
Öl är en fenomenal måltidsdryck och kan kombineras med all slags mat. Här får du grundverktygen för lyckade kombinationer. En provning som gärna får ske i anslutning till en måltid.
Ölprovning – 100% svenskt öl.
30 - 120 minuter
Pris vid förfrågan
Svenskt öl behöver inte innehålla svenska råvaror – men gör det allt oftare. Här går vi igenom ölets olika byggstenar, utmaningar med svenska råvaror, varför svenska råvaror är så viktigt och smakar på öl med ett 100% svenskt ursprung.
Ölprovning – öl i säsong.
30 - 120 minuter
Pris vid förfrågan
Oktoberöl, julöl, påsköl – historia, mat och dryck i kombination och säsongens bästa ölval.
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)