fbpx

Sebastian Gibrand

Kock, silvermedalj i Bocuse d'or 

Boka kock till ert event - en succé!

Sebastian Gibrand har en imponerande tävlingsbakgrund från både Juniorkocklandslaget vilka han vann OS-guld med samt som lagkapten för Svenska Kocklandslaget. På sin meritlista har Sebastian det ärofyllda uppdraget att få ansvara för Nobelmiddagen, vunnit ett silver i Bocuse d’Or, världens mest prestigefyllda tävling för kockar och en vinst i TV4’s Kockarnas Kamp 2019. Boka kock till ert event? Ni har kommit rätt. Booky hjälper gärna till. 

Sebastian driver konsultverksamhet tillsammans med sin vän och kollega Robert Sjöberg och har tidigare arbetat på Oaxen Krog samt Studio Franzén. Sebastians matlagningsfilosofi grundar sig i ett "kompromisslöst fokus på den enskilda råvaran - att lyfta dess egenskaper och att få fram dess naturliga smak med en polerad och teknisk finish”. Boka kock till ert nästa event - laga mat tillsammans eller så lagar han till er... 

Vi hjälper gärna till - hör av dig till oss. 

cookalong

Boka Sebastian Gibrand

Cookalong
Skräddarsytt
Från 20 000 SEK + råvaror
Sebastian Gibrand kommer till er och underhåller med en exklusiv cookalong, han lär ut och lagar mat tillsammans med er. Ni väljer tillsammans meny - recept skickas ut i god tid innan! En magisk eftermiddag eller kväll tillsammans med en av världens bästa kockar!
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)