fbpx

Sebastian Pettersson

chocolatier i Svenska Kocklandslaget

En av kocklandslagets yngsta genom tiderna - Sebastian Pettersson!

Göteborgaren Sebastian Pettersson är före detta konditor och chocolatier i Svenska Kocklandslaget. Han har renommerade krogar som Oaxen Krog**, Ekstedt* och Operakällaren* på sitt CV.
Sebastian är en av Kocklandslagets yngsta genom tiderna med utmärkelser som bland annat ett OS-Guld och VM-guld i bagaget. Vill du boka konditor till ditt event så är det Sebastian du ska boka!

Idag arbetar Sebastian Pettersson med utbildning och som frilans inom mat, foto och media.

Planerar ni en lansering eller event och vill krydda till det med att bjuda in en av Sveriges coolaste och duktigaste inom kategorin - då har ni kommit rätt.

Boka Sebastian

Inspirationsföreläsning med Sebastian Pettersson
30-60 minuter
Pris vid förfrågan
En föreläsning om hur allting började. Hur det är att vara så pass ung och axla tynga positioner i ett högt tempo. För er som är en gnutta intresserade av mat men som framförallt vill ha något inspirerande och motiverande genom lagkänsla, boka konditor Sebastian Pettersson!
Chokladprovning X Sebastian Pettersson
30-60 minuter
Pris vid förfrågan
Behöver ni en break under konferensen eller vill ni uppleva en smaksensation på er (digitala) fika? Vem älskar inte choklad? Och vem vill inte lära sig mer om choklad? Sebastian Pettersson är konditor och chocolatier - han är ett unikt, intressant (och gott) inslag till ert event där han både bjuder på & berättar om sina praliner - som ni även får skickade till er. Han delar även med sig av sina tankar kring hur man sätter mål och fokuserar för att lyckas kamma hem OS-guld i matlagning. Men trevligast av allt är nog att ni får pralinerna skickade till er innan eventets start - hur drömmigt? Boka konditor på Booky.se!
  • Planerar ni event och letar efter inspirerande inslag? Låt oss hjälpa er!
  • Vad söker ni?
  • Vilka egenskaper värdesätter ni hos profilen/inslaget?
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema. Det vi behöver för att ge er ett oemotståndligt förslag)