fbpx

Sofia Kacim

Föreläsare, retorikexpert och moderator

Sofia Kacim föreläser om retorik, entreprenörskap och millennials.

Sofia Kacim är retoriker och medgrundare till det globala kvinnliga nätverket HER Global Network med verksamhet i 20 städer runt om i världen. Sedan 2013 är Sofia en återkommande föreläsare och moderator, hon är också retorikexpert i Tidningen Chef, Nordens största ledarskapsmagasin och jurymedlem i tv-programmet Retorikmatchen – Sveriges största retoriktävling för barn. 2017 hamnade Sofia på listan Sveriges 101 talanger av ”Veckans affärer” 2018 som en av Sveriges mest inflytelserika kommunikatörer av tidningen ”Resumé”. Sofia har en bakgrund som konsult från kommunkationsbyrån Schlingmann och retorikcoach i TEDxStockholm.

Föreläsare retorik
Sofia Kacim
Sofia Kacim

Föreläsningar

Millennials och Generation WHY
45-60 min
20 000 - 35 000 SEK
Millennials, Generation WHY, gen Y. Kär generation har många namn, och just denna sägs vara den mest ifrågasättande generationen genom tiderna. Svåra att attrahera, omöjliga att behålla och samtidigt de mest ambitiösa talangerna arbetsmarknaden skådat. Så hur ska vi förhålla oss till de beslutsamma och unga talangerna? Är det med höga löner, guldklocka och tjänstebil eller med visioner, möjligheten att utvecklas och ett större syfte än affären? Hur gör vi för att på bästa sätt attrahera och behålla generationen som alltid är på väg? Sofia som själv är millennial och mångårig föreläsare kring just sin generation delar med sig av hur ni bäst når generationen, drivkrafter och tips under sin föreläsning.

Sofia is talking strongly from her heart and her grounded character suits the stage really well. The audience has an easy time to relate and listen. I’d love to invite her back to Malmö.

Drivhuset Malmö
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)