fbpx

Stefan Hyttfors

Föreläsare: framtida trender

Framtida trender - hållbarhet, digitalisering och ledarskap

Stefan Hyttfors tillhör den lilla skara föreläsare som bokas av stora konferenser och ledningsgrupper runt om i hela världen. Hans tema är framtida trender så föreläsningarna utvecklas och anpassas hela tiden beroende på nuläget och respektive uppdragsgivare. För tillfället handlar det ofta om hållbarhet, digitalisering och nästa generations ledarskap. Med snart 1000 föreläsningar i drygt 30 länder och en svårslagen förmåga att reflektera och skapa röda trådar är Stefan en av våra mest uppskattade och etablerade talare, han gör komplexa frågor begripliga och är typen som alltid levererar.

Stefan skräddarsyr varje föreläsning med konkreta exempel för att säkerställa relevans och värde för åhöraren. Det är svårt att inte smittas av Stefans entusiasm när han beskriver flytten ut på nätet som lika dramatisk och omtumlande som den industriella revolutionen och urbaniseringen. Hans förmåga att beskriva utvecklingen med fokus på beteendeförändringar istället för teknik har fått många att se på världen med nya ögon.

Relationen mellan konsument och producent håller idag på att förändras dramatiskt. Med ett par knapptryckningar på vår smartphone får vi idag tillgång till marknadens samtliga erbjudanden och kan samtidigt enkelt kolla om ett företag verkligen håller vad de lovar eller om en konkurrent kan leverera snabbare, är billigare och kanske är mer kundorienterad. Förmågan att anpassa sig är som bekant nyckeln till överlevnad, men idag måste vi också ställa oss frågan: "vad krävs för att anpassa sig till nätverkssamhället?". För det är de som ser möjligheterna och tar initiativen som också är de som är med och styr förändringarna.

Stefan Hyttfors målar framtidsbilder genom att prata om samhälls- och beteendeförändringar snarare än tekniska möjligheter och genom att peka på framgångsrika exempel. Han hämtar idéer från flera olika ämnesområden som han mixar ihop till en högenergisession som får dig att stanna upp och tänka till. Stefans talarstil är utmanande, inspirerande och underhållande.

Stefan föreläser bl.a. om:

• Låt andra sköta snacket – om sociala medier, modern marknadsföring och PR
• Framtidens marknadsföring - om sociala medier och extrem kundservice
• Framtidens ledarskap - om talangernas krav och entreprenöriella organisationer
• Framtidens arbetskraft - om mötet mellan robotar och bortskämda 80-talister
• Framtidens handel - om skiftet från prylar till tjänster
• Cloud computing - om möjligheterna och hoten uppe i molnet
• Mobile computing - om mobilen som ersätter både laptop och plånbok
• Mediebranschen - om nya affärsmodeller och journalistens roll
• Affärsutveckling - om innovation och entreprenörskap

Stefan Hyttfors
Stefan Hyttfors
Stefan Hyttfors

Föreläsningar

WTF? – What’s the future?
60 min
60 000 SEK
Stefan Hyttfors föreläser på svenska och engelska om framtid, omvärldsbevakning och affärsutveckling. Med fokus på samhäll- och beteendeförändringar målar han upp framtidsbilder och hjälper ditt företag eller organisation att förbereda sig inför framtiden. Inspireras till att tänka nytt, ändra perspektiv och vidga dina vyer. Stefan Hyttfors hjälper oss att se hur vårt eget beteende ligger till grund för framtida vinnande metoder – kanske till och med i högre grad än tekniken gör!
The next phase is no longer about information but rather about trust.
60 min
60 000 SEK
It is increasingly harder to compete with rational arguments like price and quality with everyone and everything connected. Automation and wearable technologies will provide even more relevant information to consumers. If design 1.0 was all about getting attention, the next phase will be about creating trust.
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)