fbpx

Stefan Nilsson

Trend- och designexpert

TrendStefan

Stefan ”Trendstefan” Nilsson, Sverige mest mediala trendspanare med koll på allt inom design, inredning och lifestyle. Stefan är en av Sveriges mest mediala trend-experter och återkommer regelbundet i TV4, Plaza interiör, Hus&Hem, Vårt nya hem, QX, Allt om Mat och B*Inspired.

Vad ska vi äta imorgon? Hur reser vi? Vad gör du om du får 500 kronor över? Det är bara några av frågorna Stefan svarar på. Konstant på resande fot skaffar Trendstefan koll på vad som händer i världsstäder som London, Paris, Milano och New York. Men också klar inblick i städer som Borås, Shanghai, Sao Paolo och Hamburg.

Trendstefan listas regelbundet som en av de mäktigaste och mest inflytelserika i Designsverige av tidningen Rum.

Föreläsningar

Trender
20-60 minuter
Pris vid förfrågan
Vilka trender gäller nu och ett par på framåt? Trender kan låta ganska ytligt, menar Stefan Nilsson. Vad är inne och var är ute? Vem är töntig och vem är rätt? Visst kan trender handla om ifall vi dricker skumpa eller lättöl till maten, men trender handlar egentligen om vad vi tycker är viktigt. Som eko-trenden. Hur ska vi som personer eller företag förhålla oss till den? Eller ta stortrenden att koppla bort oss från tekniken, en längtan till det äkta och genuina. Hur ska vi agera då? Och är hur ska trenderna influera vår design? Frågor där Stefan kan ge initierade och inspirerande insikter.
Trender
20-60 minuter
Pris vid förfrågan
Så gör du din egen trend-analys!
Skandinavisk Design
20-60 minuter
Pris vid förfrågan
Vad är det som är skandinavisk design och trender och vad skiljer det från tex. fransk design och trender? Trendstefan visar intressant retail från London, Paris, Milano och New York och tittar på innovativa konceptbutiker och förklarar varför de får så stor uppmärksamhet.
  • Planerar ni event och letar efter inspirerande inslag? Låt oss hjälpa er!
  • Vad söker ni?
  • Vilka egenskaper värdesätter ni hos profilen/inslaget?
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema. Det vi behöver för att ge er ett oemotståndligt förslag)