fbpx

Susanne Birgersdotter

Föreläsare och serieentreprenör

Susanne Birgersdotter, föreläsare och serieentreprenör

Susanne Birgersdotter har ett liv fyllt av både framgångar och motgångar. Den omtalade serie-entreprenören Susanne Birgersdotter har nått framgångar med sina bolag där hon lockat både investerare som Petter Stordalen och Camilla Läckberg samt legat etta på AppStore – utan någon erfarenhet av tech-branschen.

Susanne nominerades till näringslivets mäktigaste kvinna, 2019. År 2017, 2018 och 2019 nominerade DI Digital henne till Sveriges mäktigaste grundare och hon har genom åren grundat 7 bolag, varav ett gått i konkurs. Susanne Birgersdotter är inte rädd för risker och utmaningar och menar att nyckeln till framgång är att ha självdistans nog för att be om hjälp. I sin föreläsning delar Susanne Birgersdotter med sig av historier fyllda av framgång och glamour men även misslyckanden där hon bl.a. blivit totalt lurad av investerare och satt ett bolag i konkurs.

Susanne Birgersdotter är en driven och professionell talare som med framåtkraft och pondus förmedlar sin story om att våga ge sig in i nya världar, branscher och situationer. En story som lämnar efter sig en känsla av att ”det är möjligt”!

Utöver inspiration och viktiga aha-upplevelser delar Susanne Birgersdotter med sig av sin kunskap inom bolagsbygge, varumärkesarbete, motivation och entreprenörskap. Du som lyssnar får ta del av insikter, skratt och allvar, värdefulla nycklar och metoder från hennes egna liv.

Nomineringar:
Näringslivets mäktigaste kvinna, 2019 (VA Kvinna)
Sveriges mäktigaste grundare, 2017, 2018 och 2019. (DI Digital)

Susanne Birgersdotter
Boka föreläsare
ledarskap föreläsning

Föreläsningar

Inspirationsföreläsning med Susanne Birgersdotter
60 min
Pris vid förfrågan
Susanne Birgersdotter har ett liv fyllt av både framgångar och motgångar. Den omtalade serie-entreprenören Susanne Birgersdotter har nått framgångar med sina bolag där hon lockat både investerare som Petter Stordalen och Camilla Läckberg samt legat etta på AppStore – utan någon erfarenhet av tech-branschen. VA Kvinna nominerade Susanne till priset "Näringslivets mäktigaste kvinna" år 2018. År 2017 och 2018 nominerade DI Digital henne till Sveriges mäktigaste grundare och hon har genom åren grundat 7 bolag, varav ett gått i konkurs. Susanne Birgersdotter är inte rädd för risker och utmaningar och menar att nyckeln till framgång är att ha självdistans nog för att be om hjälp. I sin föreläsning delar Susanne Birgersdotter med sig av historier fyllda av framgång och glamour men även misslyckanden där hon bl.a. blivit totalt lurad av investerare och satt ett bolag i konkurs. Utöver inspiration och viktiga aha-upplevelser delar Susanne Birgersdotter med sig av sin kunskap inom bolagsbygge, varumärkesarbete, motivation och entreprenörskap. Du som lyssnar får ta del av insikter, skratt och allvar, värdefulla nycklar och metoder från hennes egna liv.

Susanne Birgersdotter är en driven och proffsig talare som med framåtkraft och pondus förmedlar sin story om att våga ge sig in i nya världar, branscher och situationer. En story som lämnar efter sig en känsla av att ”det är möjligt”!

Susanne Birgersdotter är en sann entreprenörssjäl med stor förmåga att möta och engagera. Hennes positiva, ögonöppnande och underhållande insikter och erfarenheter ger både verktyg och inspiration. Hon lyckas fånga publiken genom humor, berättelser och exempel från sin egen verklighet för att illustrera stora digitala förändringar.

Vilken superkraft! Företagarna anlitade Susanne till att föreläsa på ett stort event. Susanne hade ett väldigt naturligt sätt på scenen, fångade publiken (trollbunden var en benämning flera använde efteråt) och berättade sin företagarresa på ett sätt som, trots att den är ytterst unik, gör att många kan relatera till händelserna.
Susanne Birgersdotter var enkel att arbeta tillsammans med hon var påläst och relevant för publiken”

  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)