fbpx

Thomas Dimming

Föreläsare & engagemangsexpert

Engagemangsföreläsning? Du har kommit rätt. 

Thomas Dimming har mer än 20 års erfarenhet som rådgivare till ledare, som just vill skapa mer engagemang samt en högpresterande företagskultur. Thomas genuina intresse kring psykologin bakom motivation, engagemang, prestation och välmående organisationer har lett till djup förståelse kring de avgörande faktorerna som väcker och släcker engagemang.

​I sina föreläsningar blandar Thomas forskning med egna erfarenheter kring motivation och engagemang. Han ger konkreta verktyg och sätt att applicera för att skapa högre engagemang. Ta del av hans berättelser och exempel för att skapa mer engagerade mål, mer tillitsfullt ledarskap, mer självstyrande medarbetare och ökad optimism.

Vill du veta mer, skicka in en intresseförfrågan så återkommer vi!

Föreläsare

Föreläsningar

Vad väcker och släcker engagemanget på jobbet?
30-45 min
25 000 - 35 000 SEK
Forskningen har svaren, men har du själv koll? Engagemang och motivation blir allt allt viktigare tillstånd för att klara upprätthålla innovationstakt och konkurrenskraft. Tyvärr visar många undersökningar att engagemangsnivåerna i Sverige är låga och dalande. Vad gör medarbetare och ledare för fel när de inte lyckas upprätthålla hög motivation och engagemang? Varför räcker inte pengar och spark i baken för att vilja göra det lilla extra? Vad är ett högt engagemang värt för lönsamhet och tillväxt? Vad kan du själv göra för att öka ditt engagemang och välmående på jobbet? Ta del av insikter, tips och verktyg från en av Sveriges ledande föreläsare och rådgivare inom ämnet.
Lycka genom arbete, är det verkligen möjligt? – ja, säger forskningen.
30-45 min
25 000 - 35 000 SEK
Lycka genom arbete, är det verkligen möjligt? – ja, säger forskningen. Finns det verkligen ett recept för lycka? Ja, visar forskningen inom den positiva psykologin. Dessutom visar denna forskning att arbete kan vara ett avgörande bidrag till lycka och välmående, men på vilket sätt? • De grundläggande faktorerna för ett bra (arbets)liv • Vad är viktigt för olika personligheter för att uppnå ett lyckat (arbets)liv • Hur tar du reda på dina talanger? Gör dem till dina styrkor. • Pengar, nyfikenhet, idealism eller något annat – vad driver dig? Denna föreläsning riktar sig till alla som vill förstå faktorerna bakom lycka, välmående och sina egna motivationsfaktorer. Med mycket igenkänning och många nya insikter ger denna föreläsning både massor av energi och praktiska verktyg att skapa ett bättre (arbets)liv.

”Vill du lära dig mer om vad som verkligen skapar engagemang och motivation hos dina medarbetare? Då är det Thomas Dimming du ska vända dig till. Inspirerande, engagerad och väldigt kunnig!”

Pontus Wiking - Head of Event & Community - United Spaces
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)