fbpx

Thomas Ek

Ledarskap, sälj & marknad och entreprenörskap

Thomas Ek

Thomas Ek och hans bror Peter skapade tillsammans ett av Sveriges mest framgångsrika varumärken. På rekordtid lyckades de utmärka sig i en redan internationell etablerad bransch! Med ledord som snabbhet, mod, innovation och passion lyckades bröderna 4-dubbla omsättningen och skapa en varumärkeskännedom på hela 97%. Allt detta på mindre än 7 år! Med tydliga exempel och stort engagemang delar Thomas Ek nu med sig av en sann framgångssaga och erfarenheter från över 30 år i branschen.

"Det var som att hoppa bungyjump utan att veta vad man väger." 

Så beskriver Thomas satsningen på OBH Nordica. De, som ett litet, svenskt företag ge sig in i en stor, mogen och internationell bransch. Ett otroligt modigt beslut som uppenbarligen lönade sig! Sen dess har Thomas jobbat inom marknadsföring och försäljning. Med över 30 års erfarenhet som bland annat marknadschef, försäljningschef, CEO och VD har han samlat på sig massor av användbar kunskap om företagande, ledarskap och entreprenörskap som han nu med glädje delar med sig av i både utbildningar och föreläsningar!

Visste du?

  • Företagets omsättning mer än 3-dubblades på 5 år
  • Varumärket blev redan efter 6 år utvalt till ett av de 100 högst rankade “Superbrands” i Sverige (i konkurrens med alla internationella märken i alla branscher)
  • 2010 blev bröderna Peter och Thomas Ek utnämnda till “Entrepreneur of the year” i Stockholm
  • 2017 nominerades Thomas till “Årets Talare Man”
  • I januari 2019 släppte han sin bok ”Designing Good Life – En slogan och ett liv”

 

Föreläsningar

Inspirationsföreläsning med Thomas Ek
60-75 minuter
35 000 SEK
Tillsammans med sin bror Peter byggde Thomas Ek ett av Sveriges mest framgångsrika varumärken. Han föreläser inspirerande om ledarskap, sälj & marknad och entreprenörskap. Thomas Ek delar med sig av sin berättelse om hur OBH Nordica på rekordtid blev ledande på marknaden i en redan mogen bransch. Bröderna skapade tillsammans med varandra och sina medarbetare en framgångssaga med hjälp av ett hängivet arbete och en stor passion! Med ledord som innovation, design, mod, snabbhet och kraftfull marknadsföring utmanade de alla multiinternationella aktörer på sitt eget sätt. Hör Thomas berätta om framgångssagan med ett stort engagemang, tydliga exempel om utmaningarna de stötte på under deras 32 års verksamhet. En spännande berättelse som ger lyssnarna energi och inspiration.

Vi anlitade Thomas Ek till vårt franchisekonvent i London. Med värme, humor och engagemang berättade han om OBH Nodricas fantastiska resa! Av åtta olika dragningar blev Thomas föredrag det i särklass mest uppskattade! Av 100 tillfrågade fick Thomas högsta betyg.

Urban Johansson - Länsförsäkringar

Vi hade den stora glädjen att ha med Thomas Ek, OBH Nordica på vår roadshow i Örebro, Linköping och Jönköping. Våra gäster (lokala annons-köpare) gav Thomas högsta betyg i den enkät vi genomförde efter eventen. Han bjuder på sig själv, sin historia och OBH's fantastiska resa på ett underhållande, inspirerande och relevant sätt. Dessutom är han en otroligt härlig människa. Vi kan bara hoppas att han vill följa med på framtida event!

Mia Strandell - Projektledare - Reklamkraft (TV3, TV4 och Kanal 5)
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)