fbpx

Tobias Karlsson

Föreläsare, dansare & konferencier 

Mycket mer än bara dansare

Tobias Karlsson började att dansa som 8-åring. Idag har han varit med i 16 säsonger av Let’s dance där han kändes igen som den glada dansaren som fört fram en rad kvinnor till stordåd. Tobias har även turnerat världen runt som huvudrollsinnehavare med dansgruppen “Burn the floor”. Han har kammat hem alla guldmedaljer från svenska och nordiska mästerskap, pokaler, priser och utnämningar. Att dansa är något som Tobias verkligen älskar, men det har inte alltid varit en dans på rosor…

I föreläsningen får man följa med på en livsresa där Tobias talar om svåra hinder som mobbing, sexuell förvirring och sin kärlek till dansen. Som ung höll hans hemligheter och mobbningen på att bryta ner honom totalt, men har också gjort honom starkare och till den människa han är idag.

Föreläsning med Tobias Karlsson

Detta är något Tobias tar upp i sina föreläsningar och hans erfarenheter och lärdomar går att tillämpa på organisationer där man vill uppnå sina drömmar på ett lustfyllt sätt. Han delar med sig av sin svåra tid med mobbing och att komma ut som homosexuell – men också hur han äntligen fann sig själv, friheten och styrkan att aldrig ge upp något man älskar.

Tobias Karlsson är helt enkelt en förebild som sprider glädje och hopp, och 2020 kammade han hem vinst i båda kategorier han var nominerad i – ”Årets bok” och ”Årets HBTQ” på QX-galan.

Föreläsningar

Livet – inte alltid en dans på rosor
45-60 min
Pris vid förfrågan
Är en inspirerad föreläsning med dansaren, koreografen Tobias Karlsson där han föreläser om sitt liv och delar med sig av sina erfarenheter om hur det är att känna utanförskap i skolan, ljuga för sig själv och inte passa in och om allas lika värde. Han berättar om sin svåra tid med mobbing och homosexualitet och hur han äntligen fann sig själv, friheten och styrkan att aldrig ge upp något man älskar och fortsätta våga drömma.
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)