fbpx

Vanessa Leporati

Föreläsare & expert på sälj och bemötande

Expert på sälj och kundbemötande 

Vanessa är en av Skandinaviens mest erfarna och uppskattade föreläsare inom sälj och kundbemötande med 30 års erfarenhet från svensk och internationell handel. Hon utbildar chefer, team och medarbetare om köpbeteenden, säljpsykologi och kunders och säljares behov, drivkrafter och attityder.

Spelplanen för handeln har förändrats radikalt i samband med digitaliseringen. Idag är kunderna mer pålästa och mindre lojala mot varumärken. De har höga förväntningar på service, leverans, engagemang, trovärdighet och utbud. Att kunna erbjuda en bra köpupplevelse i dagens hårda, och globala, konkurrens är mer betydelsefullt än någonsin. Det är Vanessas expertområde.

I de två föreläsningarna Sälj med omtanke och Möt med omtanke delar Vanessa med sig av insikter, metoder och verktyg som förändrar människors tankesätt och inspirerar till personlig utveckling. Hon har hjälpt många företag och organisationer att bli bättre på att möta sina kunder, gäster, patienter eller brukare med fantastiska resultat.

Vanessas föreläsningar och workshops passar utmärkt för aktörer inom både näringslivet och den o entliga sektorn. Innehåll, övningar och material skräddarsys efter varje verksamhets behov. En föreläsning kan kombineras med en uppföljande workshop där teori omsätts till praktik med övningar som leder till:
• Förståelse för olika kunders behov
• Samsyn kring kundnöjdhet
• Ökad motivation och arbetsglädje
• Starkare samarbete inom teamet
• Självinsikt hos varje medarbetare
• Ökad känsla av stolthet i sin yrkesroll
• Bättre kommunikation

Du kan boka Vanessas föreläsning på plats inför publik eller som ett digitalt event, på svenska, engelska, italienska eller danska.

Vanessa Leporati

Föreläsningar

Sälj med omtanke / Möt med omtanke
60 min
35 000 SEK
Vanessa delar med sig av insikter, metoder och verktyg som förändrar människors tankesätt och inspirerar till personlig utveckling. Hon har hjälpt många företag och organisationer att bli bättre på att möta sina kunder, gäster, patienter eller brukare med fantastiska resultat. Vanessas föreläsningar och workshops passar utmärkt för aktörer inom både näringslivet och den o entliga sektorn. Innehåll, övningar och material skräddarsys efter varje verksamhets behov. En föreläsning kan kombineras med en uppföljande workshop där teori omsätts till praktik med övningar som leder till: förståelse för olika kunders behov, samsyn kring kundnöjdhet, ökad motivation och arbetsglädje, starkare samarbete inom teamet, självinsikt hos varje medarbetare och ökad känsla av stolthet i sin yrkesroll samt bättre kommunikation.
Moderator
Skräddarsytt
Pris vid förfrågan
Vanessa är ofta anlitad som moderator. Trygg, professionell och fängslande både på scenen och framför kameran. Alltid förberedd, kunnig och lyhörd för stämningen i rummet. Med energi, inlevelse och humor leder hon konferenser, evenemang och galor och ger publiken en minnesvärd upplevelse. Hennes breda erfarenhet av business gör att hon snabbt kan sätta sig in i sin uppdragsgivares affärsstrategi och behov.

Vi har använt Vanessa som både moderator och föreläsare på våra stora event år efter år. Vanessa företräder vårt varumärke på ett utmärkt sätt och lyckas hitta nya infallsvinklar för att förbättra vår försäljning. Vanessa är inte bara en föreläsare, utan en person som vi och våra kunder har stort förtroende för.

Peter Bergwall. Försäljningsdirektör Marbodal

Vi har fått så mycket positiv feedback. Det känns som en dundersuccé.

Lotta Hartzell, Västerviks sjukhus

Vi är så nöjda med din presentation, speciellt workshopen som var värdefull för oss. Så tack så väldigt mycket!

Mona Sandström. Global Customer Experience Manager, Volvo Car Group
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)